ZilverFitness

Gratis proefles
ZilverFitness bij CrossFit Kampen

Als we ouder worden kunnen activiteiten die vanzelfsprekend lijken, zoals boodschappen tillen, traplopen of tuinieren, steeds zwaarder of uitdagender worden. Regelmatig sporten en bot- en spierversterkende oefeningen helpen u om soepel en sterk te blijven. In de ZilverFitness lessen is het ons doel om u sterk, soepel en lenig te maken en te houden. U oefent bewegingen die in het dagelijkse leven terugkomen zodat u, ook met de jaren, veilig en met vertrouwen kunt blijven bewegen. Het lesprogramma is speciaal ontwikkeld voor mensen die 55 jaar of ouder zijn.

Kracht, balans, conditie en coördinatie

Het lesprogramma van ZilverFitness bestaat uit bot- en spierversterkende oefeningen, balansoefeningen en coördinatieoefeningen. Al deze oefeningen worden geadviseerd in de beweegrichtlijnen van de Gezondheidsraad. Iedere les bestaat uit een uitgebreide warming-up, doen we balans- en coördinatieoefeningen en richten we ons op kracht en conditie. We sluiten af met een cooling down en (uiteraard) een kopje koffie of thee. Iedereen volgt hetzelfde lesprogramma, maar we kunnen alles afstemmen op uw eigen niveau. 

Kleine groepen met gelijkgestemden

In de ZilverFitness lessen sport u in kleine groepen, van maximaal 12 gelijkgestemden. Iedereen in deze lessen is tussen de 55 en 75 jaar oud. U krijgt les van Jesper en Manon, beide ervaren trainers. Door de kleine groepen kunnen we u persoonlijk begeleiden en hebben we aandacht voor individuele uitdagingen zoals blessures of belemmeringen in de mobiliteit.

Is ZilverFitness iets voor u?

Dat kunt u het beste zelf ervaren! Plan vrijblijvend een gratis proefles in. Als de proefles bevalt, kunt u starten met een proefmaand, waarin u onbeperkt mee kunt doen met de ZilverFitness lessen. Wilt u lid worden? Dan heeft u keuze uit een 1 keer per week abonnement of een 2 keer per week abonnement.