Tarieven

Tarieven

Nieuw bij CrossFit Kampen en enthousiast over onze sport? Kies hieronder het abonnement dat bij jou past!

Wil je CrossFit eerst beleven? Vraag dan een gratis proefles aan.

Alle credits zijn één maand geldig, per de eerste van de maand worden nieuwe credits beschikbaar. Je bent in de maand vrij om zelf te bepalen wanneer je de credits inzet. Het is niet mogelijk om credits mee te nemen naar een volgende periode.

Welk abonnement kies ik?

Bij CrossFit Kampen kun je terecht voor de trainingsintensiteit die jij wilt. Begin je met CrossFit en wil je je algehele fitheid verbeteren? Dan is twee keer per week trainen een goede start. Hiervoor hebben we het Small abonnement met 10 credits per maand. Heb je de smaak te pakken en wil je je sneller ontwikkelen, kies dan het Medium abonnement met 14 credits per maand. Drie keer in de week niet genoeg? Neem dan een groot of onbeperkt abonnement, dan kun je (bijna) elke dag dat we open zijn komen trainen.

Beoefen je een andere sport en wil je CrossFit gebruiken als ondersteuning van je huidige sport? Overleg dan met ons wat de mogelijkheden, voor jouw specifieke situatie, zijn. Beoefen je naast CrossFit geen andere sport, dan raden we je aan om te beginnen met een trainingsfrequentie van twee keer in de week, zodat je lichaam goed kan wennen aan de sport, je de techniek goed onder de knie krijgt en je je doelen kunt bereiken.

Voor welke lessen kan ik me inschrijven?

Met een CrossFit abonnement kun je je inschrijven voor alle lessen, behalve de CrossFit Kids lessen. Je hebt naast de ‘gewone’ WODS dus ook toegang tot de Open Gym, OLY/kracht uren, Mobility lessen, de Metcons, Endurance en Hyrox trainingen! Met een CrossFit kids abonnement kun je je uitsluitend inschrijven voor de CrossFit Kids lessen op woensdag en vrijdag.