CrossFit IJsselmuiden

Vraag gratis proefles aan
CrossFit nabij IJsselmuiden

Het verbeteren van je algehele fysieke en mentale fitheid: dat is wat CrossFit nabij IJsselmuiden voor je doet. Telkens weer afwisselende oefeningen die een uitdaging bieden voor je totale lichaam. Je traint op je eigen niveau en voert oefeningen uit die voor iedereen mogelijk zijn: ze corresponderen namelijk met bewegingen die je in het alledaags leven ook maakt. Ga dus ook voor een topconditie, sterke spieren en mentale frisheid en meld je gauw aan voor CrossFit nabij IJsselmuiden!

 

Wat is CrossFit precies?

CrossFit is een fenomeen dat afkomstig is uit Amerika en de laatste jaren in Nederland steeds meer aan populariteit wint. Oorspronkelijk werd CrossFit beoefend in eenvoudige garageboxen, maar sinds het is uitgegroeid tot een wereldwijde populaire sport zijn er speciale CrossFitscholen met professionele trainingsruimtes en materialen. Zo ook bij CrossFit Kampen!

Iedere CrossFittraining ziet er weer anders uit en die afwisseling is nou net wat het zo leuk maakt! Je traint spieren die anders niet aan bod zouden komen en laat je telkens weer verrassen door een nieuwe set oefeningen. Hierbij richten we ons op bewegingen die je in het ‘normale leven’ ook regelmatig maakt. Met CrossFit nabij IJsselmuiden win je bovendien niet alleen aan spiermassa en conditie, maar verbeter je tevens je balans, neurologische gesteldheid, behendigheid, coördinatie en flexibiliteit. CrossFit nabij IJsselmuiden is dan ook voor eenieder aan te bevelen!

 

Méér dan CrossFit nabij IJsselmuiden

Naast de reguliere CrossFittrainingen kun je bij ons ook terecht voor diverse andere, specifieke trainingsvormen. Zo kun je trainen onder begeleiding van een personal trainer, bieden we zwangerschapsfitness onder de naam PowerMama, is er CrossFit kids nabij IJsselmuiden en kun je bij ons Hyrox trainingen volgen!

Kom voordelig sporten

CrossFit nabij IJsselmuiden hoeft gelukkig helemaal niet duur te zijn. Zo betaal je bij ons geen inschrijfgeld en heb je de keuze uit diverse abonnementen, zodat je zo vaak kunt sporten als jij wilt. Kies je gewenste aantal credits, meld je online aan en begin meteen met fit worden!

 

Meld je gauw aan voor CrossFit nabij IJsselmuiden!

Ben je benieuwd of CrossFit wat voor jou is? Meld je dan snel aan voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek! Onze instructeurs zorgen ervoor dat je de training op je eigen niveau kunt doen. Ze staan natuurlijk ook klaar voor het beantwoorden van al je vragen. Zo weet je meteen wat CrossFit nabij IJsselmuiden voor jou kan betekenen!

Enthousiast over CrossFit en wil je bij ons komen sporten?