Joël

Coach Joël

Hoi! Mijn naam is Joël (tweede naam is ‘The rookie’) en 23 lentes jong, in Juni 2022 ben ik begonnen met CrossFit bij CrossFit Kampen en ik kan je vertellen; het is de beste keuze voor mij tot nu toe!
Vanaf mijn vijfde tot mijn vijftiende heb ik altijd fanatiek gevoetbald, maar nadat ik dit tien jaar met veel plezier had gedaan kreeg ik andere hobby’s, die ik een stuk leuker vond je (weet wel: 🍺🚬🎊)

Van sportschool naar CrossFit

Toen ik 21 was stond ik vooral een beetje te pompen in de sportschool, maar dit verveelde al snel, zoals zo vaak. Maar per toeval kwam CrossFit op mijn pad 😃 Bij CrossFit heb je altijd variërende workouts en daar kan ik wél genoeg motivatie voor vinden. Elke dag staat er een andere WOD klaar en dat is wel erg prettig met een korte spanningsboog, haha!

Je bent tot zoveel meer in staat dan je denkt

Het mooie aan CrossFit is dat je er achter komt waar je lichaam toe in staat is. En dat is zoveel meer dan je denkt. Steeds verleg je de grens van wat je denkt dat mogelijk is. Soms gaat dat met kleine stapjes, soms met grote sprongen! En dat is super om te ontdekken, toch?

Joël in het kort

Favoriete movement: Dual dumbell devil press
Minst favoriete movement: Thruster
Favoriete girl: Helen
Favoriete hero wod: Hortman
Favoriete CrossFit man: Brent Fikowski
Favoriete CrossFit vrouw: Malorie O’Brien
Favoriete merken: Ik ben niet echt merk vast
Favoriete eten: Steak
Favoriete drankje: ☕️🫖
Guilty pleasure: Dadel met roomboter en zout/honing 🤫
Zero tolerance: Onrecht

Motto

Don’t tink it, just do it