Alinde

Coach Alinde

Mijn naam is Alinde, 31 jaar en woon in Heerde, samen met Daan en ons dochtertje Nola. Na een aantal jaar op hoog niveau aan sportacrobatiek/acrogym te hebben gedaan was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Toen ik 2,5 jaar geleden met Crossfit in aanraking kwam, was ik meteen verkocht. De afwisseling, de uitdaging en het competitieve element vind ik heerlijk! Inmiddels kan ik Crossfit niet meer wegdenken en is de box een tweede thuis geworden (of juist thuis een tweede huis…? 😉). In het begin kwam ik er echt voor het trainen en het sporten, inmiddels is het zoveel meer dan dat.

Alles of niets

Ik heb altijd fanatiek gesport. Sport gaat bij mij vaak volgens het ‘alles of niets’ principe, en soms sla ik daarin wat door. Die balans vind ik soms lastig, maar gaat steeds beter. De laatste jaren ben ik steeds meer bezig met onderwerpen rondom vitaliteit. Ook binnen mijn werk als docent Sportkunde krijg ik de kans me hier verder in te verdiepen. De driehoek sport, voeding en gedrag vind ik mega interessant. Het halen van mijn Crossfit certificaat voelt als een mooie toevoeging.

Van acro naar CrossFit

Op het gebied van coachen is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Na een aantal jaar trainster te zijn geweest binnen de acro, is het tijd voor wat nieuws. Super tof dat ik deze kans binnen Crossfit Kampen krijg! Anderen motiveren om een stap verder te gaan en het maximale er uit te halen, ieder op zijn of haar eigen niveau. Samen de grens opzoeken en erachter komen dat die grens de grens niet is.. Let’s do it!

Alinde in het kort

Favoriete movement: Pull-up
Minst favoriete movement: Barbell snatch
Favoriete girl: Cindy, Chelsea, Barbara, Angie.. (keuzestress
Favoriete hero wod: Murph
Favoriete CrossFit man: Matt Fraser
Favoriete CrossFit vrouw: Laura Horvath
Favoriete merken: Born Primitive/ B.Extra
Favoriete eten: Goed gevulde curry
Favoriete drankje: Coca-Cola Zero/ Nocco
Guilty pleasure: Carrot Cake
Zero tolerance: Cheaten tijdens wods

Motto

“It never gets easier, you just get better”