Personal trainingin Kampen kan gewoon! Veel mensen denken dat een personal trainer in Kampen onbetaalbaar is en alleen voor Bekende Nederlanders. Dit is al lang niet meer zo. Steeds meer mensen schakelen een personal trainer in omdat dit uiteindelijk het beste resultaat oplevert voor mensen die individueel willen trainen. Sterker nog: bij CrossFit Kampen staat een gemotiveerde persoonlijke trainer tot je beschikking die je gegarandeerd met succes begeleidt!

Even voorstellen

Ik, Personal Trainer Gert , ben er helemaal voor jou. Ik laat je zien welke oefeningen geschikt zijn om bijvoorbeeld af te vallen of spieren op te bouwen en welke voeding hierin een rol speelt. Bij mij is half werk not done. Ik haal het maximale uit jou! Hierbij let ik altijd op wat je kan en wat je wilt bereiken. Door mijn jarenlange ervaring in de fitness-, sport- en voedingswereld durf ik te stellen dat ik jouw leven ingrijpend kan veranderen.

 

Personal training voor ieder doel

Wil je meer spieren? Eindelijk definitief afvallen? Een goede conditie opbouwen? Of heb je vooral een personal trainer nodig die zorgt dat jij van de bank afkomt? Wat je ook wil, personal training helpt je om doelen op een gezonde en verantwoorde manier te halen. Met mijn personal training daag ik je uit om net dat stapje extra te zetten. Je bent tot meer in staat dan je zelf denkt.

Personal training bij CrossFit Kampen

Tijdens een persoonlijk intakegesprek met mij, Personal Trainer Gert , bespreken we samen wat je wil en hoe we dit kunnen bereiken. Je merkt dan ook direct op of er een goede klik is. Samen stellen we een trainingsregime op dat past binnen jouw levenssituatie zodat het werkbaar en haalbaar is. Omdat wij over een eigen CrossFit centrum beschikken, zijn alle voorwaarden aanwezig om succes te boeken.

Voor een gratis proefles of informatie bel ons 06 190 860 51