“Ik heb de afgelopen weken het PowerMama Programma bij Marlinde van CrossFit Kampen gevolgd. Sinds begin 2017 ben ik bezig met CrossFit in Kampen, van daaruit raakte ik bekend van het programma toen ik in verwachting raakte. Toen Marlinde ging starten met het programma was ik 27 weken zwanger en deed ik ook nog steeds aangepast mee met de CrossFit lessen.

“Het PowerMama Programma is een fijne manier om bekend te worden met veilig bewegen/trainen tijdens de zwangerschap”

Het PowerMama Programma is een fijne manier om bekend te worden met veilig bewegen/trainen tijdens de zwangerschap. Het is heel afwisselend en leerzaam en ieder kan op zijn eigen tempo meedoen! Naast dat sporten de kans op kwaaltjes verminderd is het een super manier om lekker te slapen ’s nachts. Inmiddels ben ik 34 weken zwanger en nog steeds elke dag blij met alle inspanningen die ik nog kan leveren ondanks dat er een klein mensje in mijn buik groeit. Ik merk dat ik nog steeds veel dingen zelf kan doen en mij sterk voel, ondanks dat mijn buik soms heus wel in de weg zit.

Dit programma is een hele goede basis om te beginnen of verder te trainen tijdens en na je zwangerschap, ongeacht of je al sportief bent of niet. Marlinde is een topcoach, altijd duidelijke uitleg en goede motivatie tijdens de mama-workouts en daarbuiten. Om die reden is het aan alle moeders(to-be) aan te raden mee te doen met het PowerMama Programma! Daarnaast is het ook gewoon gezellig om elke week even bij te kletsen en alle baby-verhalen aan te horen.”

Kom jij de Power mama’s versterken?
Op dinsdag 7 januari 2020 om 20.45 start de nieuwe reeks van 8 weken.

foto : Vivienne Magalie voor de CoreAcademy®
model: Jessica Heinkens-Verhulst
meer informatie Power Mama