CrossFit Kampen

Ben jij ook zo toe aan een CrossFit groepsles in Kampen? Even heerlijk sporten en bijkomen van de drukte van vandaag. Een ideale uitlaatklep. Onze CrossFit lessen in Kampen zijn gericht op o.a. balans, behendigheid, kracht, snelheid, flexibiliteit en meer.

Hierbij is geen enkele les hetzelfde. Iedere dag is anders waardoor je constant opnieuw wordt uitgedaagd! Na een aantal van onze groepslessen zul je bovendien al vooruitgang merken. Tassen worden lichter en word je gevraagd een sprintje te doen? Dan is dat geen enkel probleem! Word je al enthousiast? Vraag dan eenvoudig en vrijblijvend een gratis consultatie gesprek aan van 60 minuten bij CrossFit Kampen. Tijdens dit gesprek kijken we samen naar jouw persoonlijke doelen en wat hier het beste bij past!

 

Wat is CrossFit?

Er gaat bijna geen dag meer voorbij waarop je termen als WOD en AMRAP niet minstens één keer hoort of voorbij ziet komen. Voor een niet-crossfitter wellicht onbekend terrein, maar wanneer je start met onze CrossFit groepslessen in Kampen ook voor jou binnen een mum van tijd gesneden koek.

Kies je ervoor om bij ons te komen sporten? Dan is geen enkele dag hetzelfde. Tijdens onze CrossFit lessen train je in verschillende energiesystemen (variërend van een korte snelle en explosieve lift (1 tot 5 sec) tot een langere duur workout). De uiteenlopende oefeningen worden uitgebreid besproken en voorgedaan door onze ervaren instructeurs. Vervolgens ga je zelf aan de slag en krijg je de benodigde ondersteuning. Doordat er in kleine groepen sporters getraind wordt is er bovendien volop persoonlijke begeleiding! Ook wordt iedere les met zorg samengesteld en weet je van te voren nooit hoe deze er precies uit komt te zien. Op die manier wordt het nooit saai en is er altijd een uitdaging!

 

De voordelen van CrossFit groepslessen in Kampen

Wil jij graag meedoen aan onze CrossFit groepslessen in Kampen? Dan geniet je van de volgende voordelen:

  • Kracht én conditie opbouwen
  • Geen dag is hetzelfde
  • Persoonlijke en individuele ondersteuning
  • Sporten in groepsverband
  • Full body workout
  • Voor wie zijn onze groepslessen geschikt?

Onze CrossFit lessen in Kampen zijn geschikt voor iedereen. Dus ook voor jou! Leeftijd, postuur, fitheid en niveau spelen geen rol. In iedere les zitten er zowel gevorderde crossfitters als minder gevorderde crossfitters. Iedere oefening is namelijk eenvoudig aan te passen aan jouw niveau. Hierdoor zijn onze lessen toegankelijk voor iedereen en train jij op het niveau dat jij aankan!

Sporten in Kampen bij CrossFit Kampen

Wil jij ook graag afvallen, fit worden en sterker worden? Ook tijdens deze corona crisis gaan wij lekker door! Maar wel op een aangepaste manier natuurlijk. Zo kun je bij ons momenteel kiezen voor een online membership. Dankzij onze virtuele zoom lessen met coaching én  andere leden blijf je gemotiveerd en gestimuleerd. Zo kun jij nog steeds je doelen en resultaten behalen zonder fysiek naar onze CrossFit box te hoeven komen! Dus wil jij minder stress, beter slapen, een versterkt immuunsysteem of afvallen en fitter worden in het algemeen? Kom dan naar CrossFit Kampen. Dankzij ons inspirerende en gevarieerde programma zorgen wij er samen voor dat je fitter het dagelijkse leven instapt. Bij vragen kun je altijd contact opnemen met ons.

Bel of mail naar 06 190 860 51 en info@crossfitkampen.com.
Verwelkomen wij jou straks ook voor een CrossFit groepsles in Kampen aan de Ambachtsstraat 23-A?