Gezond Blijven | 6 weken challenge

Hallo bewoners uit Kampen en IJsselmuiden,

Hoe kun jij je Immuunsysteem versterken en gezond blijven

Als je denkt dat je nu je thuis zit en niet zoveel kan doen, lees dan dit:

Waarom zou je deze tijd niet gebruiken om je op jezelf en je gezondheid te concentreren? Meer dan ooit zijn onze gezondheid, welzijn en ons immuunsysteem DE hoogste prioriteit. Het goede is dat we de controle hebben en kunnen houden!

We kunnen ons immuunsysteem letterlijk versterken, waardoor we veel virussen en ziekten kunnen bestrijden. Dit is NIET het moment om je gezondheid te laten verslappen. Als iedereen zijn best doet om thuis te blijven, is dit het beste moment om te werken aan alle problemen op het gebied van leven, gezondheid of fitness die je tegenhouden. Je hebt nu immers meer tijd om je te concentreren. Als er ooit een moment is geweest, dan is dit het! Dit is de beste tijd!

Wij zijn Gert en Marlinde, eigenaar van CrossFit Kampen.

Wij geloven dat het voor ons een morele verplichting is om je te helpen in deze moeilijke tijd. Omdat wij weten dat wij onze gemeenschap kunnen helpen deze virusinfectie TE VOORKOMEN door jullie immuunsysteem te versterken.

Het is onze plicht om je gewoonten onder controle te houden, je angsten op afstand te houden en je mentaliteit op de juiste plaats. Want wat is beter tegen angst en depressie dan goed eten, bewegen en verbinding houden met anderen, al is dat natuurlijk op gepaste fysieke afstand?? Dus … Als je echt je immuunsysteem wilt versterken … Blijf alsjeblieft lezen.

Het punt is dat we niet jouw typische lokale sportschool zijn. Wij zijn de enige in Kampen die een impact kunnen maken op je lijf en je leven. Het gaat dus niet alleen om het heffen van gewichten of de snelste zijn, we helpen mensen al jaren met het versterken van hun immuunsysteem en hun mentale weerbaarheid.

Voorheen deden we dit in de vorm van de lessen op onze locatie maar nu helpen we je natuurlijk met leuke en efficiënte AT-HOME-trainingen die speciaal zijn ontworpen om je lichaam te transformeren en je immuunsysteem te versterken. De trainingen zijn LIVE en je kunt met andere mensen trainen, zodat je toch het gevoel van samen zijn hebt en gemotiveerd bent en gestimuleerd wordt in deze tijd van sociale afstandelijkheid ????

Je zult nieuwe vrienden kunnen maken en nog steeds veel sociale interacties hebben. Het enige verschil is dat we elkaar een ‘wi-five’ zullen geven (virtuele high-five) in plaats van elkaar te high fiven in real life. Kortom, je krijgt een een aangepast plan om je doelen te bereiken. Of je doel afvallen, verbeteren van je mobiliteit, vergroten van kracht en snelheid, conditieverbetering of zwangerschapstraining is? Wij gaan je met je specifieke doel helpen om dat te bereiken.

Maar niet alleen op het fysieke vlak zul je verschil gaan merken. Verminderen van stress of het verbeteren van je slaap en humeur en zelfs een echte hands-on mentaliteit ontwikkelen is een ‘bijwerking’ van onze trainingen. De trainingen worden PERSOONLIJK door onze coaches naar u verzonden, dus GEEN standaard training.

Maar we zijn er nog niet…..!

Bij CrossFit Kampen transformeren we mensen al 4 jaar en we realiseerden ons dat echte transformatie alleen plaatsvond wanneer we onze klanten hielpen met veel meer dan alleen de trainingen.

We helpen ook met:

 • IMMUUNSYSTEEM BOOST ⚡We gaan bio-hacks gebruiken om het aantal witte bloedcellen te verhogen
 • 1: 1 VOEDINGSCACHING ⚡Specifiek voor JOUW doelen, niet een standaardplan en zeker geen dieet! We gaan een virtuele tour maken door uw koelkast en kasten en u leren koken via live online kooksessies. Je verliest vet en stimuleert je immuunsysteem.
 • ACCOUNTABILITY TRACKING ⚡Wekelijkse metingen om ervoor te zorgen dat we de goede kant opgaan!
 • HABIT TRACKING ⚡We zullen alle aspecten van je gezondheid aanvallen, inclusief slaapkwaliteit, stressmanagement, en meer! We gaan inzicht krijgen in bepaalde gewoonten en waar nodig deze optimaliseren.
 • MINDSET COACHING ⚡Je bent een kampioen en we gaan je leren om als zodanig te denken in alle aspecten van je leven!
 • SUPPORT VAN 7 DAGEN PER WEEK ⚡Heb je vragen die privé zijn?Je kan je coach rechtstreeks een bericht sturen!
 • STRESS & BURNOUT COACHING ⚡Verbeteren van je ademhaling en het optimaliseren van het zenuwstelsel

We gaan je aan de hand meenemen door al die aspecten via LIVE video coaching.

En het kost niet veel tijd! Het duurt slechts:

 • 30 minuten voor de trainingen
 • 10 minuten voor mobiliteit en stretching
 • 15 minuten voor voeding, mentaliteit en biohacking coaching
 • 5 minuten voor ademhalingsoefeningen
 • Dat is slechts 60 minuten, 3 keer per week, dus slechts 180 minuten per week alles in één.
 • Met coaches die je echte EEN-OP-EEN-feedback geven en een stel nieuwe online vrienden, zul je niet alleen zijn tijdens deze periode.

Wanneer je lid wordt van onze community, sluit je je aan bij een leuke omgeving om je te helpen ‘normaal’ te blijven in deze tijd van sociale afstand. Je ontmoet nieuwe vrienden met dezelfde groei mindset.

KORTOM je kan je immuunsysteem versterken, je stress en angst verminderen, je gezondheids- en fitnessdoelen bereiken en je krijgt een sociaal leven!

 

Maatschappelijke afstand hoeft ons er niet van te weerhouden om onze doelen aan te vallen. Ontvang een GRATIS ONLINE 1-OP-1 GEZONDHEIDS- EN GESCHIKTHEIDSCONSULTATIE ter waarde van 150 Euro, zodat we dieper in kunnen gaan op je specifieke doelen!

We gaan een heel uur samen doorbrengen om je lichaam en je leven volledig te analyseren, zodat we je een perfect aangepaste routekaart kunnen geven om eindelijk je doelen te bereiken en je immuunsysteem te versterken zodat je alleen maar beter uit deze crisistijd gaat komen.

Klik op deze link en vul je gegevens in om te beginnen:

met liefde en een sportieve groet,
Gert en Marlinde