Bootcamp Training Kampen bij CrossFit Kampen

Bootcamp Training in Kampen betekent trainen in de frisse buitenlucht. Bij deze outdoor training gegeven door CrossFit Kampen wordt gewerkt een full body workout, geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Een bootcamp training bestaat doorgaans uit hardlopen, intervaltraining en specifieke fitnessoefeningen, waarbij gebruik wordt gemaakt van de obstakels die in Kampen aanwezig zijn. Denk aan bankjes, trappen, stoepranden, klimrekken en boomstronken. Iedere keer wordt in een ander deel van Kampen getraind.

Bootcamp Training KampenBootcamp training is ideaal om af te vallen

Doordat de bootcamp training snelle afwisselingen heeft van cardio en kracht is dit de ideale manier om af te vallen. Je verbrandt ontzettend veel calorieën (gemiddeld tussen de 500 en 800 kcal per training). De intensieve trainingen houden je stofwisseling hoog, zodat je na de bootcamp training meer calorieën verbrandt.

Voordelen van trainen in de buitenlucht

Trainen in de buitenlucht geeft niet alleen een sneller resultaat door de grote zuurstofinname, maar het geeft je daarnaast ook nog eens een fris en vrij gevoel. Precies wat je nodig hebt als je veel binnen bent of op een kantoor zit.

Bootcamp trainen in groepsverband of privé

Bootcamp trainingen geven wij in groepsverband samen met mensen die ook fitter en energieker willen worden. Als je liever 1-op-1 begeleidt wilt worden, kan dit. Wij geven ook personal training in Kampen.

Ideaal als voorbereiding op obstacle runs of mudraces

Bootcamp training is ideaal als je je wilt voorbereiden op een obstacle run, zoals de Strong Viking Run of de Mud Masters. Je lichaam is al helemaal voorbereid op de diverse obstakels die je tegenkomt bij dergelijke races.

Tarieven Bootcamp Training Kampen

Wil je 1x per week bootcamp trainen, per 10x of liever eerst een paar keer een bootcamp training proberen? Wij vragen geen inschrijfgeld. Start direct met Bootcamp Training in Kampen! Heb je vragen? Bel ons gerust: 06 – 114 71 434

Voor een gratis proefles of informatie bel ons 06 - 114 71 434